‘Tiger King’ fører til genåbning af uopklaret mordsag

‘Tiger King’ fører til genåbning af uopklaret mordsag
Carole Basking fra 'Tiger King: Murder, Mayhem and Madness'. (Foto: Netflix)

Netflix’ dokumentarserie ’Tiger King’ har pustet nyt liv i interessen for en af seriens mest sensationelle historier: Om hvorvidt dyreaktivisten Carole Baskin havde en finger med i spillet i sin mands forsvinding eller ej.

Sagen om millionæren Jack Donald ’Don’ Lewis sporløse forsvinden en nat i 1997 er endnu uopklaret, men det er nu ikke, fordi tigerkongen selv, Joe Exotic, ikke tidligere har forsøgt at spore politiet, i hvad han mener, er den rigtige retning.

Joe hævder nemlig hårdnakket, at hans ærkefjende Carole fodrede Don til sine tigere eller begravede ham i en septiktank – alt efter hvornår man spørger – men trods andre civiles mange tips og påfaldende ændringer i den afdødes testamente er sagen altså endnu ikke opklaret.

Politimesteren i Hillsborough i Florida, hvor Caroles Big Cat Rescue-projekt ligger, har dog besluttet sig for at gribe chancen og udnytte den interesse for sagen, som den hypede serie har medført.

I et tweet har han og hans eftersøgningsafdeling efterspurgt enhver, der kan hjælpe dem på vej med information.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af