Kamp om rollen som ‘Tiger King’: Ville Edward Norton kunne tæmme rollen som Joe Exotic?

Kamp om rollen som ‘Tiger King’: Ville Edward Norton kunne tæmme rollen som Joe Exotic?
'Tiger King'.

Netflix-dokumentarserien ’Tiger King’ har vakt inderlig begejstring og velbegrundede what the fuck-følelser i adskillige karantæneramte hjem verden over. Hvis du endnu ikke er blandt dem, der har set serien, vil traileren til serien kunne give dig et udmærket billede af vanvidsgraden i den succesfulde serie – fra dens helt ekstraordinært excentriske persongalleri af kattedyrs-fanatiske unika til disses mordkomplotter, sensationelle konspirationsteorier og polygame udskejelser.

Det er derfor heller ikke underligt, at ’Tiger King’ er et heftigt debatteret emne på de sociale medier – primært af folk, der diskuterer, hvad i alverden de lige har bevidnet. Men der er et par stykker, der tager debatten skridtet videre til kampen om, hvem der skulle få lov at spille hovedrollen som løvernes (og tigrenes, naturligvis) konge, Joe Exotic, i en biopic.

»Hvis jeg ikke bliver castet som Joe Exotic i en eventuel biopic, er Hollywood i stykker,« erklærede den amerikanske skuespiller Dax Shepard. Med lidt god vilje kan man faktisk godt se, hvorfor Shepard ser sig selv i hovedrollen, men det var alligevel ikke nok til at overbevise Edward Norton, der tilsyneladende også ser sig selv i rollen som den midaldrende tiger-fanatiker.

»Træd til side, kammerat,« lød svaret fra Edward Norton. »Du er alt for ung og buff, og du ved det«. Norton havde til gengæld en anden rolle i tankerne til Shepard: rollen som Travis Maldonado, en af Joe Exotics ægtemænd.

Herhjemme går debatten om en eventuel rollebesætning også lystigt – umiddelbart med Peter Frödin i førersædet, når det gælder rollen som Joe Exotic. Frödin lader da også til at kunne se det for sig – så længe Paprika Steen altså får rollen som Exotics ærkefjende, Carole Baskin.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af