HBO vinder budkrig om komedieserie fra Issa Rae og Adam McKay over Netflix og The Obamas

HBO vinder budkrig  om komedieserie fra Issa Rae og Adam McKay over Netflix og The Obamas
Issa Rae spiller Issa Dee i sin egen tv-serie 'Insecure'.

HBO har sikret sig rettighederne til Issa Rae (‘Insecure‘) og Adam McKays (‘Succession‘) kommende komedieserie ‘Nice White Parents’, efter de vandt en budkrig over både Obama-parrets produktionsselskab Higher Ground og Netflix. Det skriver The Hollywood Reporter

‘Nice White Parents’ er en adaptation af den populære amerikanske podcast af samme navn, hvori de undersøger, hvordan man kan bygge et bedre skolesystem samt de udfordringer, særligt i en racekontekst, der er forbundet med at gøre det. Podcasten er tilgængelig i Serials feed.

HBO-versionen beskrives som et satirisk blik på, hvordan ressourcestærke hvide forældre med »gode intentioner« udøver deres indflydelse over for generationer af sorte og brune studerende i New Yorks offentlige skolesystem.

HBO burde være i sikre hænder med producerduoen Rae og McKay, eftersom begge har produceret kvalitetssikre serier til kanalen før. Rae står bag, og spiller hovedrollen i, den populære komedieserie ‘Insecure‘, mens McKay er executive producer på den forrygende ‘Succession‘. McKay har dertil også instrueret de Oscar-vindende film ‘The Big Short’ og ‘Vice’.

Det vides endnu ikke, hvornår optagelserne starter, eller hvornår premieren kommer til at ligge.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af