Aziz Ansari kan gøre comeback: ‘Master of None’ sæson 3 angiveligt på vej

Aziz Ansari kan gøre comeback: ‘Master of None’ sæson 3 angiveligt på vej
Master of None. (Foto: PR)

Siden #metoo-bølgen i 2018 ramte ’Master of None’-stjernen Aziz Ansari, har hans karriere stået mere eller mindre på standby.

I sit standup-show fra 2019, ’Aziz Ansari: Right Now’, som han i Danmark optrådte med i Koncertsalen med titlen ’Road to Nowhere’, adresserede han anklagerne og lagde ikke skjul på, at han reflekterede dybt over den pågældende episode og konsekvenserne, som anklagen havde haft på hans liv og karriere.

Netflix-succesen ’Master of None’, hvori Ansari både fungerer som producent, forfatter og spiller hovedrollen som skuespilleren Dev Shah, gik derefter en uvis fremtid i møde. Men nu kan fans af serien formentlig se frem til et gensyn med den Golden Globe-vindende serie. Aziz Ansari og medskaber Alan Yang har nemlig, ifølge det britiske medie ’Chortle’, arbejdet på sæson 3 siden sidste år – en proces, som covid-19 dog spændte ben for.

Desuden rygtes Naomi Ackie (‘Star Wars: The Rise of Skywalker’) også til castet. Hun landede for nylig også hovedrollen i den kommende biopic om Whitney Houston.

Et af seriens mere etablerede navne skulle efter sigende også gøre comeback, nemlig Lena Waithe, der sammen med Aziz Ansari modtog en Golden Globe for bedste manuskript for en komedieserie for afsnittet ‘Thanksgiving’.

Det er endnu uvist, hvornår seriens tredje sæson vil få sin premiere, da pandemien fortsat er en hæmsko for produktionen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af