Netflix, Disney og HBO kaster vanvittigt beløb efter din underholdning i 2021

Netflix, Disney og HBO kaster vanvittigt beløb efter din underholdning i 2021
Leonardo DiCaprio er bare én ud af imponerende mange stjernenavne, som medvirker i Netflix-film i år.

Det skal ikke hedde sig, at streaming-tjenesterne ikke har tænkt sig at forkæle os i 2021 (ærligt, vi trænger også til det).

Men at Netflix, HBO, Disney og alle de andre ligefrem til sammen vil bruge over astronomiske 120 milliarder dollars på nyt indhold, dét er alligevel opsigtsvækkende. Ikke mindst fordi ‘budgettet’ dermed er steget med hele 31 procent siden sidste år.

Det skriver The Hollywood Reporter ud fra en rapport fra amerikanske Consumer Technology Association.

Kampen om streaming-tronen buldrer afsted over stepperne, og Netflix alene har meldt ud, at de vil sende en nyproduceret orignalfilm ud hver uge i hele 2021 – og her snakker vi ikke blot om ‘The Kissing Booth 117′, men saftigt højprofilerede projekter involverende en perlerække af Hollywoods allerstørste stjerner, fra Leonardo DiCaprio til Cate Blanchett (mere om Netflix’ wahnsinnig program HER).

Hvilken er den mest bekostelige Netflix-film i produktion lige nu, spørger du måske? Russo-brødrenes actionbrag ‘The Gray Man’ med et budget på beskedne 200 millioner dollars og Ryan Gosling og Charlize Theron i front, såmænd.

I så benhårdt et marked vil det ikke være utænkeligt, at nogle streaming-tjenester ender med at knække nakken i afgrundsdyb gæld, eller må se sig efterladt på bænken med mere anonyme titler (og dermed faldende abonnenter), der ikke står mål med konkurrenternes kultivering af talentmasse. Men hvem?

Mastodonterne Disney (få en oversigt over deres kommende film og serier HER), Netflix og Amazon skal nok holde fanen højt, men om nylancerede HBO Max, der kommer til Danmark til efteråret, Apple TV+ (der har brug for at markere sig langt stærkere på seriefronten) og Peacock kan stå distancen, det er i skrivende stund mere uvist.

Sikkert er det dog, at vi som seere kan se frem til at blive begavet i hoved og bagdel.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af