Nokia forlanger ’No Time to Die’ klippet om – deres product placement er forældet

Nokia forlanger ’No Time to Die’ klippet om – deres product placement er forældet
'No Time to Die'. (Foto: Danjaq, LLC og MGM.)

Problemerne vælter ned over den kommende 007-film ’No Time to Die’, der kan se frem til endnu et bump på vejen mod den forsinkede verdenspremiere.

Denne gang er det ikke covid-19 eller frygt for manglende billetindtægter, der spænder ben for Cary Fukunagas Bond-film, der oprindelig skulle have haft premiere tilbage i november 2019, men derimod en række sponsoraftaler med blandt andet Nokia.

Ifølge The Sun er Nokia ikke tilfreds med, at James Bond benytter deres 8.3 5G smartphone fra 2020 i filmen, da den allerede er forældet i forhold til nogle af firmaets nyeste modeller. Den ældre model fra 2019, Nokia’s 7.2, skulle efter sigende også være med i filmen, men ligesom den nyere 8.3 5G er også den gået af mode.

»Men når filmen får premiere, vil det se ud, som om Daniel Craig og alle de andre skuespillere bruger noget (produkter, red.), der har været ude i en evighed. Det er ikke rigtigt det, som er meningen med de her aftaler. De store tech-firmaer vil gerne have de store stjerner til at have alle de nye og kommende produkter for at hjælpe dem med at sælge dem til fansene. Det betyder, at nogle af de scener skal kigges igennem og klippes meget forsigtigt til, så tingene passer til tiden«, siger en kilde med kendskab til processen til The Sun«.

Nokia er langt fra det eneste firma, der angiveligt ligger pres på producenterne af den kommende Bond-film. Både Adidas, Omega og champagneleverandøren Bollinger forlanger således reshoots eller millimeterpræcist arbejde i klipperummet for, at deres nyeste produkter kan optræde i filmen.

For at premieredatoen, som nu er sat til den 8. november, kan overholdes denne gang, kræver det altså nu både, at publikum kan komme i biografen igen, og at producenterne finder en løsning på filmens nødvendige produktplacering.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af