MeToo-anklaget instruktør pønser på comeback – Time’s Up-leder reagerer

MeToo-anklaget instruktør pønser på comeback – Time’s Up-leder reagerer
Brett Ratner og Dwayne 'The Rock' Johnson under optagelserne til 'Hercules'. (Foto: PR.)

Brett Ratner, manden bag ’Rush Hour’-trilogien, ’Hercules’ og ’X-men: The Last Stand’, blev i 2017 fældet af anklager om seksuelle krænkelser af en række kvinder, heriblandt Olivia Munn og Natasha Henstridge.

Dengang forklarede Munn, hvordan hun som ung skuespiller havde oplevet Ratner onanere foran hende, da hun besøgte ham under optagelserne til ’After the Sunset’. Henstridge anklagede samtidig den skandaleramte instruktør for at tvinge hende til oralsex i hans lejlighed i 1990’erne.

Siden da er Ratners karriere mere eller mindre blevet pulveriseret, men for nylig var der forlydender om, at den skandaleramte instruktør og producer planlægger et overraskende comeback med en biopic om R&B-duoen Milli Vanilli.

Nyheden har fået Tina Tchen, som er forkvinde for Time’s Up-bevægelsen, til tasterne:

»Time’s Up blev stiftet ud fra et nationalt opgør mod sexchikane på arbejdspladsen. Vores bevægelse er bygget på de talrige og modige gerninger af vores mange overlevere, også dem som kom til orde om, hvad de oplevede under Brett Ratner«, skriver hun ifølge The Hollywood Reporter.

Tchen mener, at man aldrig bør glemme Ratners fortid:

»Ratner hverken erkendte eller undskyldte for den svie og smerte, han forårsagede, men han forsøgte også at lægge sag an mod de ofre, der stod frem i et håb om at lukke munden på dem (…). Du kan ikke få lov til at forsvinde i et par år, for derefter at komme tilbage (til filmbranchen, red.) og lade, som om intet er sket. (…) Der bør ikke foretages noget comeback. #wewontforgetbrett«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af