Ny streaminggigant annoncerer en lang række titler – med genoplivninger på stribe

Ny streaminggigant annoncerer en lang række titler – med genoplivninger på stribe
'Inside Amy Schumer' bliver genoplivet på 'Paramount'+. (Foto: Comedy Central)

25. marts bliver Danmark en streamingtjeneste rigere, når Paramount+ slår de virtuelle døre op.

Og selvom navnet måske kan forekomme en anelse obskurt for danske brugere, kan det indtryk meget vel ændre sig hurtigt. For bag tjenesten står en af USA’s absolut største mediegiganter, ViacomCBS, der har kastet intet mindre end 30 milliarder kroner efter at lancere tjenesten. Bare hvis man skulle være i tvivl om, at de mener det seriøst.

Nu har ViacomCBS annonceret de mere specifikke detaljer om tjenesten, heriblandt pris: Paramount+ vil koste 59 kroner om måneden.

Tidligere har tjenesten løftet sløret for kommende serier om de amerikanske førstedamer, ‘First Ladies’ (instrueret af Susanne Bier) og en fiktionsserie om tilblivelsen af ‘The Godfather’, ‘The Offer’, og nu har de annonceret en længere række andre kommende titler.

Det gælder blandt andet: Tre nye serier fra Taylor Sheridan (‘Wind River’), ‘Mayor of Kingstown’, ‘Lioness’ og en spinoff til serien ‘Yellowstone’. Og adskillige seriespins på klassiske film – ‘The Italian Job’, ‘The Parallax View’, ‘Love Story’, ‘Flashdance’ og ‘The Man Who Fell to Earth’, sidstnævnte med Chiwetel Ejiofor. Paramount har også overtaget en ventet serie baseret på XBox-spillet ‘Halo’.

ViacomCBS ejer Comedy Central, og det betyder, at den kommende tjeneste også vil satse på comedy. Amy Schumer genopliver ‘Inside Amy Schumer’ i fem specialepsioder, og også den roste ‘Reno 911’ får en revival med undertitlen ‘The Hunt for QAnon’, mens Trevor Noah får et ugentligt show over foreløbigt seks afsnit, og ‘Workaholics’ får en filmudgave.

Paramount+ giver også ‘Beavis & Butthead’ et comeback, først med en film og siden med en serie, og heldigvis er den originale skaber Mike Judge om bord.

Og da ViacomCBS også ejer MTV, kan man se frem til nye versioner af formater som ‘Unplugged’ og ‘Yo! MTV Raps’.

Vi kan også vente os en rost dokumentar som ’76 Days’, der er Oscar-shortlistet i år, og reality som ‘RuPaul’s Drag Race All Stars’.

I alt vil der komme cirka 6000 serieafsnit og film i løbet af 2021, og det er også værd at bemærke, at store Paramount-blockbusters som ‘Mission Impossible 7’ og ‘A Quiet Place 2’ vil komme på tjenesten allerede efter 45 dage i biografen.

Endelig vil en lang række serier fra det ligeledes ViacomCBS-ejede ‘Showtime’ være at finde på den nye tjeneste fra premieredagen, heriblandt ‘Ray Donovan’, ‘The Affair’ og ‘Dexter’. Rebootet af sidstnævnte får ligeledes hjemsted på Paramount+.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af