Christian Bale har linet næste rolle op – skal opklare mord for fast filmpartner

Christian Bale har linet næste rolle op – skal opklare mord for fast filmpartner
Christian Bale på Berlinalen. (Foto: (Photo by Andreas Rentz/Getty Images))

Christian Bale og instruktøren Scott Cooper har før lavet film sammen. Det gjorde de med ’Out of the Furnace’, som modtog fine ord fra Soundvenues anmelder, og westerndramaet ’Hostiles’.

Og nu skal Cooper og Bale, der for tiden har travlt med optagelserne til ’Thor: Love and Thunder’, lave endnu en film sammen. Det gør de med ’The Pale Blue Eye’, som er baseret på Louis Bayard værk af samme navn, hvor Cooper skriver og instruerer, mens Bale skal spille hovedrollen.

Historien fokuserer på en række mord på det amerikanske militærakademi ved West Point i 1830. Bale spiller her en garvet detektiv, som bliver hyret til at opklare morderne, og han får uventet hjælp af en ung protegé, en ung og ukendt Edgar Allan Poe.

Scott Cooper, der føler en tæt forbindelse til Poe, da han levede en stor del af sit liv i Coopers hjemstat Virginia, glæder sig meget over at skulle prøve kræfter med detektivgenren og at skulle arbejde med Bale på ny.

»Det her er mit forsøg på at lave en stor whodunnit med en seriemorder i centrum. Jeg vil gerne lave film, der skubber mig ind i et anderledes og måske ubehageligt sted, men jeg er glad for at have Christian sammen med mig«, siger Cooper ifølge Deadline og fortsætter:

»Jeg har villet lave denne (film, red.) i over et årti, og heldigvis passer Christian nu perfekt aldersmæssigt til hovedrollen. Han var alt for ung, da jeg først tænkte på at lave den. Film bør laves på det rigtige tidspunkt. Christian er en efterspurgt skuespiller, men det at kunne lave filmen med ham er virkelig en fornøjelse«.

Hvem der skal spille den unge Edgar Allan Poe, og hvornår optagelserne begynder, er endnu ikke offentliggjort.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af