Mads Mikkelsen kendte ikke rigtigt Rihanna, før han blev hendes bitch

Mads Mikkelsen kendte ikke rigtigt Rihanna, før han blev hendes bitch
Jimmy Kimmel og Mads Mikkelsen. (Foto: Screenshot)

Mads Mikkelsen gæsteoptrådte i tirsdags i Jimmy Kimmel Live, og her forsøgte han blandt andet at give en forklaring på, hvorfor han er blevet Hollywoods go-to skurk – noget som han bebrejder sin danske accent for. Derudover faldt snakken på ’Druk’, vikinger i Nordamerika og musikvideoen til Rihannas ’Bitch Better Have My Money’.

Angående sidstnævnte erindrede Mikkelsen ikke helt, hvordan han endte med at sidde fastspændt i en stol i musikvideoen, hvor hans karakter ’Bitch’ har Rihannas penge. Men hans børn spillede en stor rolle, da de, modsat Mikkelsen, allerede kendte Rihanna, og han endte med at takke ja til rollen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg fik et opkald fra min agent, og han sagde: ’vil du være med i den her Rihanna-ting’, og jeg sagde ’ja, men hvem er denne Rihanna-ting?’. Jeg ved ikke meget om popkultur, så jeg spurgte mine børn, og de var vildt begejstrede, så der fik jeg noget goodwill hos dem«, siger han i interviewet og fortsætter:

»Det var faktisk første gang, hvor min søn havde lyst til at tage med mig til en filmoptagelse, men jeg lod ham ikke komme med«, forklarer han.

Enhver, der har set videoen, kan måske godt forstå Mikkelsens streg i sandet som forælder.

Ved årets Golden Globes måtte Mikkelsen og holdet bag ’Druk’ se sig forbigået af ’Minari’. Chancerne for en Oscar til ’Druk’ ser derimod bedre ud, da ’Minari’ er blandt favoritterne til en nominering for Bedste Film og altså ikke Bedste Internationale Film – så håbet for dansk Oscar-islæt lever endnu.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af