‘Master of None’ vender tilbage i næste måned – med en ny hovedperson

‘Master of None’ vender tilbage i næste måned – med en ny hovedperson
Aziz Ansari i 'Master of None'. (Foto: PR)

Kigger man godt efter på Netflix’ kommende titler i maj, finder man en hypet komedieseries længe ventede comeback.

Tidligere på året gik der rygter om, at Aziz Ansari og Alan Yangs roste dramedyserie ‘Master of None’ omsider var på vej med sin tredje sæson, godt fire år efter anden sæsons bittersøde afslutning. Nu står serien altså på listen over Netflix’ maj-premierer – uden dog at have en specifik udgivelsesdato endnu.

‘Master of None’ har hidtil udmærket sig ved at eksperimentere med klassiske komedieforskrifter, og det bliver tilsyneladende også tilfældet med den nye sæson.

Ifølge Indiewire udkommer der nemlig fem nye afsnit under titlen ‘Master of None Presents: Moments in Love’, som angiveligt har bikarakteren Denise, spillet af Lena Waithe, i hovedrollen. Denise var som bekendt omdrejningspunktet for det mesterlige ‘Thanksgiving’-afsnit fra anden sæson, der skaffede Ansari og Waithe en Emmy.

Den nye sæson er instrueret af Ansari, og afsnittene har han igen skrevet i samarbejde med Waithe.

Der var længe stille fra Ansari, efter komikeren i 2018 blev anklaget af en anonym kvinde for seksuelt grænseoverskridende adfærd på en date. I 2019 tog han så på turné med standup-showet ‘Road to Nowhere’, der blev til Netflix-showet ‘Aziz Ansari: Right Now’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af