‘Ted Lasso’ vender tilbage – se traileren til sæson 2

‘Ted Lasso’ vender tilbage – se traileren til sæson 2
Jason Sudeikis i 'Ted Lasso' (sæson 1). (Foto: PR)

Jason Sudeikis sparkede sig ind i samtlige seeres hjerter som den kulturelt uvidende, men evigt godhjertede fodboldtræner Ted Lasso, en rolle, der i år vandt ham en Golden Globe for bedste mandlige hovedrolle.

I første sæson blev Lasso valgt som træner for det fiktive Premier League-hold AFC Richmond til samtlige fans forfærdelse, da Lasso kun havde erfaring med amerikansk fodbold på college-niveau. Han fik dog hurtigt sat fut i den nedrykningstruede klub.

Anden sæson fortsætter, hvor første ombæring slap, og vi følger Lasso på hans videre færd som træner, hvor han forsøger at få holdet til at klare sig mod giganter som Manchester City og Everton. Samtidig ser det ud til, at hans manglende fodbolderfaring stadig er et stort omdrejningspunkt for serien.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med virkelighedens fodbold indhyllet i katastrofer, blandt andet med Super League-skandalen og debatten om VM i Qatar næste år, er den hyggelige Ted Lassos comeback yderst veltimet.

Vores anmelder gav første sæson fem stjerner og skrev blandt andet: »Mod alle odds er Ted Lasso navnet på en af årets mest opmuntrende karakterer – og serier«.

Anden sæson får premiere på Apple TV 23. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af