Dansk stortalent lander rolle over for Amanda Collin i HBO’s ‘Raised by Wolves’

Dansk stortalent lander rolle over for Amanda Collin i HBO’s ‘Raised by Wolves’
Amanda Collin i 'Raised by Wolves'.

Amanda Collin fik sit internationale gennembrud med hovedrollen som Mother i Ridley Scotts stort anlagte sci-fi-satsning ‘Raised by Wolves’HBO.

Nu får hun følgeskab af en dansk kollega under optagelserne til sæson 2. Peter Christoffersen, der er kendt fra DR’s ‘Når støvet har lagt sig’ og arthouse-gyseren ‘Shelley’ har nemlig landet en rolle i hitserien.

Christoffersen skal spille karakteren Cleaver, en hengiven ateistisk soldat, der er veteran fra krigen på Jorden, og hvis eneste ven er den supercomputer, han har svoret at beskytte.

Peter Christoffersen i ‘Når støvet har lagt sig’. (Foto: PR)

I sæson 2 tilslutter Mother, Father (Abubakar Salim) og deres seks børn sig en nystartet ateistisk koloni i den mystiske tropiske zone på planeten Kepler 22 b. Men det mærkværdige samfund trues af Mother’s ‘naturlige’ barn, som er til fare for resten af menneskeheden.

Også tilføjet til rollelisten er Selina Jones (‘Fragments’), Morgan Santo (‘The Watch’), James Harkness (‘The Victim’), Kim Engelbrecht (‘Eye in the Sky’, ‘The Flash’), Jennifer Saayeng (‘Cursed’).

Premieredatoen er endnu uvis.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af