Henry Cavill lander hovedrolle i kultfilm-reboot med ‘John Wick’-instruktør ved roret

Henry Cavill lander hovedrolle i kultfilm-reboot med ‘John Wick’-instruktør ved roret
Henry Cavill. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Henry Cavill har fundet endnu en franchise at sætte tænderne i. Ifølge Deadline er ‘Man of Steel’-stjernen på tale til en hovedrolle i et længeventet ‘Highlander’-reboot.

Kultfilmen ‘Highlander’ udkom i 1986 med Sean Connery, Christopher Lambert og Clancy Brown i hovedrollerne. Filmen kuldsejlede ved premieren, men fik senere et massivt kultfølge, der resulterede i yderligere fire film og tre tv-serier i universet.

Et reboot af franchisen har længe været undervejs med alle fra Ryan Reynolds til instruktør Justin Lin (‘Furious 6’) involveret, men nu lader den altså til at være hjemme. Ifølge Deadline er det Chad Stahelski, manden bag ‘John Wick’-filmene, der skal instruere.

Plottet er endnu uvist, mens Cavill endnu ikke selv har bekræftet rollen. Om han spiller en ny karakter eller en nyfortolkning af en gammel kending vides dermed ikke.

Cavill har nydt stor succes siden sit gennembrud som Superman. Hans seneste succes er Netflix’ fantasyhit ‘The Witcher’, som snart er på vej med sæson 2, og ‘Enola Holmes’-franchisen på Netflix, der ligeledes får en opfølger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af