‘No Time To Die’ lander i biograferne tidligere end forventet

‘No Time To Die’ lander i biograferne tidligere end forventet
'No Time to Die'. (Foto: Danjaq, LLC og MGM.)

Det er mere end et år siden, at ‘No Time To Die’ skulle have haft biografpremiere verden over. Filmen er blevet udskudt adskillige gange på grund af covid-19, men nu ser det endelig ud til, at Bond og co. har kurs mod biograflærredet – og endda tidligere end forventet.

Premieredatoen er nemlig rykket frem til den 30. september i år, hvor den før stod til premiere i oktober. Der har tidligere været uvished om, hvorvidt filmen ville blive udskudt endnu engang, men alt tyder nu på, at Hollywood er klar til at udsende deres storfilm i biograferne.

Den nyeste ‘Fast and the Furious’-film har netop fået premiere i blandt andet Kina og Japan, hvor den har indtjent op mod 160 millioner dollars i sin åbningsweekend – et imponerende tal i betragtning af at det internationale billetsalg for et par måneder siden stod helt stille på grund af covid-19.

USA har dermed mistet sin status som verdens største filmmarked. De amerikanske biografer er dog langsomt begyndt at genåbne under restriktioner, mens vaccinationerne pumpes ud i høj fart. Dermed håber de store Hollywood-studier på at kunne udsende deres blockbuster-film i løbet af juni og juli under mere normale forhold.

‘No Time To Die’ er Daniel Craigs sidste tur i manegen som James Bond. Han får følgeskab af gamle kendinge som Léa Seydoux, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Christoph Waltz og Jeffrey Wright samt nytilkommerne Rami Malek, Ana de Armas og svensk-danske David Dencik.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af