Anthony Mackie skyder mulig romance mellem Falcon og Winter Soldier til jorden

Anthony Mackie skyder mulig romance mellem Falcon og Winter Soldier til jorden
'The Falcon and the Winter Soldier'. (Foto: Disney)

I løbet af Disney+’s miniserie ‘The Falcon and the Winter Soldier’ var der store spekulationer om, hvorvidt Sebastian Stans Bucky Barnes/Winter Soldier ville blive den første queer superhelt i MCU. Men sådan skulle det ikke gå.

Og nu kommenterer Anthony Mackie, som har hovedrollen i den kommende ’Captain America 4’, der bliver efterfølgeren til ’The Falcon and the Winter Soldier’, mere konkret på rygterne. Og det er nedslående nyt for dem, der stadig håber på at se en spirende romance mellem Stan og Mackies karakterer.

»Idéen om to fyre, der er venner og elsker hinanden i 2021, er et problem, på grund af udnyttelsen af homoseksualitet. Engang kunne fyre være venner, vi kunne hænge ud, og det var cool. Man kunne altid møde sine venner på en bar, du ved. Det kan man ikke gøre længere, fordi noget så rent og smukt som homoseksualitet er blevet udnyttet af folk, der prøver at rationalisere sig selv«, siger han til Variety og uddyber:

»Noget, der altid har været vigtigt for mig, at vise en følsom maskulin karakter. Der er ikke noget, der er mere maskulint end en superhelt, der flyver rundt og tæsker løs på folk. Men der er ikke noget mere følsomt end at have følsomme samtaler og et nært venskab med nogen, som du holder af og elsker«.

Dermed lader det til, at Mackie ikke hopper med på Sam/Bucky-romancen:

»Bucky og Sam har et forhold, hvor de lærer at acceptere og elske hinanden. Du kalder det en bromance, men i virkeligheden er de egentlig bare to fyre, der passer på hinanden«.

Selvom det ikke lader til, at Marvel bevæger sig i LGBTQ+-retningen med Sam og Bucky, såser det ud til at Marvel-chef Kevin Feige og MCU har andre planer om at skabe lidt mangfoldig repræsentation i deres univers i løbet af Fase 4.

I Chloe Zhaos ‘Eternals’ skal Brian Tyree Henry spille en åbent homoseksuel karakter ved navn Phastos, og der er også fortsat forlydender om, at Tessa Thompsons Valkyrie, der gentager rollen i ‘Thor: Love and Thunder’, er queer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af