Casting-nyt: Jodie Turner-Smith, Katherine Waterston, Sophie Turner og Jonathan Majors lander lovende roller

Casting-nyt: Jodie Turner-Smith, Katherine Waterston, Sophie Turner og Jonathan Majors lander lovende roller
Katherine Waterston. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Jodie Turner-Smith er brandvarm i Hollywood, og ’Queen and Slim’-stjernen lander nu en rolle i Noah Baumbachs ventede næste projekt, Netflix-filmen ’White Noise’. Det skriver Deadline.

Filmen, der allerede har Adam Driver og Greta Gerwig på plakaten, er Baumbachs første siden ’Marriage Story’. ’White Noise’ er baseret på Don DeLillos roman af samme navn og følger Jack Gladney (Driver), som er professor for ’Hitler-studies’, og hans familie, da en ulykke fører til et gasudslip, og en giftig sky lægger sig over byen. Hvem Turner-Smith skal spille, og hvornår filmen får premiere, vides ikke endnu.

Katherine Waterston skal medvirke i Damien Chazelles (‘La La Land’) imødesete stumfilmepos, ’Babylon’, som handler om Hollywood i slutningen af 20’erne, hvor talefilmen kom snigende og gav dødsstødet til mange af de gamle stumfilmsstjerner. Waterston slutter sig til et cast, der tæller navne som Margot Robbie og Brad Pitt. Waterston har igennem det forrige årti sammensat et imponerende cv med film som ’Fantastic Beasts’-franchisen, ‘Mid90s’, ‘Inherent Vice’ og ‘Logan Lucky’. ’Babylon’ får premiere 25. december 2022.

Også Jonathan Majors, kendt fra Jordan Peele-serien ’Lovecraft Country’ og ’The Last Black Man in San Francisco’, har spændende ting i støbeskeen. Han er i forhandling om at spille Adonis Creeds (Michael B. Jordan, der også instruerer denne ombæring) modstander i bokseringen i den kommende ’Creed 3’. Sylvester Stallone vender ikke tilbage som Rocky Balboa i denne omgang, mens Tessa Thompson and Phylicia Rashad gentager deres roller. Informationerne om Majors karakter er få, men mon ikke vi kan forvente et emotionelt boksebrag, når filmen lander engang i 2022.

I serieland er det ’Game of Thrones’-stjernen Sophie Turner, der rører på sig. Hun er blevet castet til Antonio Campos’ miniserie ’The Staircase’. Serien har allerede Colin Firth, Toni Collette, Juliette Binoche og Rosemarie DeWitt på rollelisten. Serien handler om forfatteren Michael Peterson og de mystiske omstændigheder bag hans kones død, som sker i deres families hjem. Det vides ikke, hvornår serien lander på streamingtjenesten.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af