‘The Witcher’-spinoff tager form – hovedrollen er fundet

‘The Witcher’-spinoff tager form – hovedrollen er fundet
'Jodie Turner-Smith'. (Foto: Tolga Akmen / Getty Images.)

Afslutningen på ’Game of Thrones’ efterlod et vakuum, som streamingtjenesterne ihærdigt forsøger at udfylde. Amazon Prime krydser fingre for den kommende ’Ringenes herre’-serie, mens Netflix allerede har haft stor succes med ’The Witcher’, hvor sæson to, som Kim Bodnia medvirker i, skulle være lige på trapperne på trods af både coronatilfælde og en skadet Henry Cavill.

Men Netflix opruster tilsyneladende yderligere og planlægger en spinoff til ’The Witcher’ med titlen ’The Witcher: Blood Origin’. Ifølge Deadline er Jodie Turner-Smith blevet castet til hovedrollen. Turner-Smith er bedst kendt for sin rolle i sidste års ’Queen and Slim’, hvor hendes præstation fik stor ros af vores anmelder, der mente, at filmen blev båret af »fremragende skuespil«.

I ’The Witcher: Blood Origin’, der udspiller sig 1200 år før den originale serie, skal Turner-Smith spille Éile, en musiker, der lever en nomadisk tilværelse. Hun har lagt sin fortid som kriger bag sig, men bliver tvunget til at udskifte instrument med våben, da Kontinentet trues af en mystisk ubalance.

’Blood Origin’ vil tilsyneladende besvare en række store spørgsmål, der er opstået i takt med den originale series første sæson – blandt andet historien bag The Conjunction of the Sphere, en katastrofe, der resulterede i, at monstrenes, elevernes og menneskenes verdener blev vævet sammen.

En af hovedforfatterne bag den første sæson af ’The Witcher’, Declan de Barra, bliver efter alt at dømme tovholder på ’Blood Origin’. Første sæson af ’The Witcher’ blev kaldt »overdådig fantasy for alle pengene« her på sitet, så der er grund til at antage, at en spin-off kan blive lige så overdådig.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af