Joaquin Phoenix skal spille over for Rooney Mara i mesterinstruktørs nye film

Joaquin Phoenix skal spille over for Rooney Mara i mesterinstruktørs nye film
Joaquin Phoenix i 'You Were Never Really Here'. (Foto: PR)

Joaquin Phoenix er godt i gang med at søsætte nye projekter efter sin Oscar-sejr sidste år for ‘Joker’.

Nyeste skud på stammen er Lynne Ramsays næste film, ‘Polaris’, hvor Phoenix skal spille over for sin partner, Rooney Mara. Det siger den skotske mesterinstruktør i et interview med det spanske nyhedsmedie El Espanol. Udmeldingen er dog ikke officielt bekræftet.

Phoenix og Ramsay arbejdede sammen for nogle år siden på den barske thriller ‘You Were Never Really Here’, der sikrede Phoenix skuespillerprisen ved Cannes Film Festival i 2017. Ramsay er en af Europas største auteurs med film som ‘We Need To Talk About Kevin’, ‘Morvern Callar’ og ‘Ratcatcher’.

Der er endnu ingen informationer om ‘Polaris’, der sandsynligvis først går i optagelse om et godt stykke tid. Phoenix’ kalender er nemlig spækket med andre projekter:

Han skal spille hovedrollen i ‘Hereditary’-instruktør Ari Asters kommende film, ‘Dissappointment Blvd.’ og så skal han spille over for Jodie Comer i Ridley Scotts stort anlagte Napoleon-film for Apple. Desuden er han aktuel senere på året i Mike Mills ventede nye film ‘C’mon C’mon’, mens der eftersigende også arbejdes på en ‘Joker 2’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af