Netflix-hittet ‘Too Hot to Handle’ vender tilbage – se traileren til anden sæson

Netflix-hittet ‘Too Hot to Handle’ vender tilbage – se traileren til anden sæson
Et par i 'Too Hot to Handle' sæson to. (Foto: screenshot fra Youtube)

Kan du huske, da fænomenet ‘Tiger King’ efter mange uger blev vippet af førstepladsenNetflix’ top 10 over mest sete programmer i Danmark?

Det var under landets første corona-nedlukning i starten af 2020, og sejrherren var det brunstige kæmpehit ‘Too Hot to Handle’. Nu følger Netflix op på reality-programmets store succes med sæson nummer to, der får premiere i næste uge.

I den anledning præsenterer streamingtjenesten traileren til anden sæson, der holder fast i det populære koncept: En gruppe lækre singler mødes på et tropisk resort i den tro, at opholdet står på fester og one-night stands. De bliver imidlertid præsenteret for en pengepræmie på 100.000 dollars, som de kun kan vinde, hvis de afholder sig fra at pille ved hinanden for i stedet at finde ‘ægte’ kærlighed.

Dén opgave bliver øjensynligt rigtig svær at overholde, som det ses i den nye trailer, hvor nogle deltagere dog også synes at få mindre åbenbaringer om kærlighedens væsen.

Anden sæson af ‘Too Hot to Handle’ får premiere 23. juni.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af