Se den første trailer til Netflix’ kongelige coming of age-serie ‘Young Royals’

Se den første trailer til Netflix’ kongelige coming of age-serie ‘Young Royals’
'Young Royals'. (Foto: Netflix)

Netflix fortsætter deres udbud af nordiske serier (for en uge siden udkom den islandske ’Katla’), denne gang med en historie om det svenske monarki i coming of age-serien ’Young Royals’, som netop har fået sin første trailer.

Vi følger Prins Wilhelm, der bliver sendt på kostskolen Hillerska, hvor han får rig mulighed for at få et afbræk fra de royale forpligtelser.

Her indser Wilhelm, at hans lykke måske ikke findes som repræsentant for det svenske kongehus, men da han pludselig bliver udnævnt som tronfølger, må han træffe det ultimative valg mellem kærlighed og sin plads i kongehuset.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tidligere på året har Netflix haft stor succes med en anden svensk serie, nemlig genoplivningen af Daniel Espinosas ’Snabba Cash’, der høstede hele fem stjerner her på sitet, og som vores anmelder beskrev som »alle pengene værd«.

Samtidig er serien om det britiske kongehus, ‘The Crown’, som bekendt én af streamingtjenestens helt store successer.

Rojda Sekersöz og Erika Calmeyer er begge instruktører på ‘Young Royals’, mens hovedforfatteren er Lisa Ambjörn. På rollelisten ses blandt andre Edvin Ryding som Prins Wilhelm, Omar Rudberg, Frida Argento og Pernilla August, der snart kan opleves i anden sæson af den stjernespækkede ’Forhøret’.

’Young Royals’ kan ses på Netflix 1. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af