Se den ildevarslende trailer til Jordan Peeles genoplivning af ‘Candyman’

Se den ildevarslende trailer til Jordan Peeles genoplivning af ‘Candyman’
'Candyman'. (Foto: screenshot fra Youtube)

Med sine samfundssatiriske biografsucceser ‘Get Out’ og ‘Us’ gav Jordan Peele horrorgenren nyt liv. Nu har han også genoplive en ikonisk spøgelsesfigur fra gyserland.

Peele har således været med til at skrive og producere den nye gyserfilm ‘Candyman’, som han tidligere har kaldet en »spirituel efterfølger« til Bernard Roses nyklassiker af samme navn fra 1992, der var baseret på Clive Bakers novelle.

Ligesom i den oprindelige film stammer uhyggen fra et spøgelse med en klo i stedet for en hånd. Siger man hans navn, Candyman, fem gange foran et spejl, kommer man hurtigt til at fortryde det. Handlingen udspiller sig igen i Chicagos sorte ghettomiljø, men efter nedlæggelsen af de sociale boligbyggerier.

Unge Nia DaCosta, som har indiefilmen ‘Little Woods’ og serien ‘Ghost-Tape’ på cv’et, har instrueret den nye ‘Candyman’. Hun står også som en af filmens manuskriptforfattere sammen med Peele og Win Rosenfield (producer på ‘BlacKkKlansman’).

I anledning af den snarlige sommerpremiere har ‘Candyman’ lanceres sin første trailer.

Her skinner Peeles samfundskritiske blik igennem, idet myten om Candyman-spøgelset omhandler politivold og -drab mod en uskyldig afroamerikansk mand. Fortællingen bliver undervejs fornemt illustreret af et stemningsfyldt skyggespil.

‘Candyman’ kommer i biograferne 28. august.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af