HBO-serien ‘Lovecraft Country’ får kniven efter kun én sæson

HBO-serien ‘Lovecraft Country’ får kniven efter kun én sæson
'Lovecraft Country'. (Foto: PR)

Misha Greens HBO-serie ‘Lovecraft Country’, produceret af Jordan Peele og J.J. Abrams, var et af de store samtaleemner sidste år. Dens blanding af klassisk gyserkonventioner og udstilling af racisme høstede både ros hos anmelderne, mens den også satte publikumsrekorder på streamingtjenesten.

Man skulle derfor tro, at en opfølger lå i kortene, men nu meddeler HBO, at de har valgt ikke at gå videre med en ny sæson. Det skriver Deadline.

Serieskaberen Misha Green har reageret på nyheden på Twitter, hvor hun deler et billede, som antyder, at der var store planer for anden sæson. Her ville der tilsyneladende blive åbenbaret en helt ny verden, efter at første sæson indhentede det litterære forlæg af Mark Ruff.

Ifølge Deadline er der endnu ikke skrevet manuskripter til en opfølger, men Green var angiveligt langt med idéudviklingen. Dermed er det ikke usandsynligt, at serien kan finde et hjem på andre platforme.

Finaleafsnittet satte rekord på HBO, hvor det blev det mest sete enkeltafsnit i en original serie på første dag for sin udgivelse. 1,5 millioner så med på premieredagen, mens første afsnit var blevet set af mere end 10 millioner, da finalen udkom i oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af