Marvel-serien ‘Hawkeye’ får premieredato på Disney+

Marvel-serien ‘Hawkeye’ får premieredato på Disney+
Jeremy Renner som Hawkeye. (Foto: Marvel)

Efter at have høstet et hav af anmelderroser og Emmy-nomineringer for de tre fremragende Marvel-serier ‘WandaVision’, ‘The Falcon and the Winter Soldier’ og ‘Loki’, varmer Disney+ nu op til den næste titel i superhelterækken.

Den 24. november har streamingtjenesten premiere på ‘Hawkeye’, der følger Jeremy Renners bueskytte Clint Barton fra ‘Avengers’-filmene – nu med ‘lærlingen’/superheltearvtageren Kate Bishop ved sin side, spillet af Hailee Steinfeld.

Via Entertainment Weekly har Disney+ desuden delt det første billede fra serien:

‘Hawkeye’. (Foto: Disney+)

Dem, der har set biograf- og VOD-aktuelle ‘Black Widow’ vil ydermere vide, at Marvel brygger på et møde mellem Florence Pughs Yelena og Clint, men om det allerede bliver i ‘Hawkeye’ eller en senere spillefilm er endnu uvist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af