Quentin Tarantino vil caste Uma Thurman og hendes datter Maya Hawke i en mulig ‘Kill Bill’-efterfølger

Quentin Tarantino vil caste Uma Thurman og hendes datter Maya Hawke i en mulig ‘Kill Bill’-efterfølger
Maya Hawke i 'Stranger Things' sæson 3. (Foto: PR)

Snakken om en mulig efterfølger til Quentin Tarantinos to ikoniske ‘Kill Bill’-film nægter at dø ud – særligt fordi instruktøren selv fortsat taler om den.

Senest gæstede Tarantino Joe Rogans podcast, formentlig som del af promoveringen af instruktørens nye ‘Once Upon a Time in Hollywood’-roman, hvor han delte han sine tanker om en eventuel ‘Kill Bill 3’. Hvis filmen bliver en realitet, har han i sinde at caste Uma Thurman sammen med hendes virkelige datter, ‘Maya Hawke, der fik sit store gennembrud i ‘Stranger Things’ og desuden medvirkede i ‘Once Upon a Time in Hollywood’.

»Jeg tænker at genbesøge karaktererne 20 år senere og bare forestille sig the Bride med sin datter, Bebe, der har haft 20 års fred, og så bliver freden smadret«, forklarer Tarantino i podcasten. »Så er the Bride og Bebe på flugt, og idéen om at kunne caste Uma og caste hendes datter Maya i filmen ville være fucking spændende«.

»Elle Driver er stadig derude, Sophie Fatale fik hugget armen af, men hun er stadig derude«, fortsætter instruktøren om mulighederne for den hypotetiske efterfølgers handling. »De har alle sammen Bills penge. Faktisk havde Godo en tvillingesøster, Shiaki, så hendes tvillingesøster kunne dukke op«.

Quentin Tarantino har som bekendt planlagt at slutte karrieren som filminstruktør med sin næste film, der bliver hans tiende af slagsen. Der går dog nok noget tid, før han beslutter sig for pensionsfilmens skæbne. Først vil han nemlig arbejde på en teaterudgave af ‘Once Upon a Time in Hollywood’, ligesom han har luftet idéen om at instruere alle afsnittene af den fiktive serie ’Bounty Law’, som bliver introduceret i netop ’Once Upon a Time in Hollywood’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af