Oscar Isaac rekrutterede Ethan Hawke til Marvel-rolle på en café i Brooklyn

Oscar Isaac rekrutterede Ethan Hawke til Marvel-rolle på en café i Brooklyn
Ethan Hawke, 2020. (Foto: Arturo Holmes/Getty Images)

Normalt tager castingprocessen på storfilm i Marvel-skalaen mange måneder, men på den kommende Marvel-serie ‘Moon Knight’ forholdt det sig noget anderledes.

I et interview med Seth Meyers fortæller Ethan Hawke, at han nærmest fik rollen ved et tilfælde, da vi han stødte ind i hovedrolleindehaveren Oscar Isaac på en café i Brooklyn.

»Jeg hørte om rollen fra Oscar Isaac, der bor tre gader fra mig i Brooklyn. Jeg var på en café, og han kom op til mig og sagde: ‘Hey, jeg kunne virkelig godt lide ‘The Good Lord Bird‘!’ Jeg svarede, at jeg elskede hans arbejde, og at jeg syntes, at han var fantastisk. Og så sagde han: ‘Hey, kunne du have lyst til at være med i ‘Moon Knight’ sammen med mig?’ Og jeg sagde bare: ‘Yeah!’«

Den noget utraditionelle casting er helt i Isaac og Hawkes ånd: Begge er de karakterskuespillere med hang til instruktørdrevne indie-projekter (selvom Isaac ganske vist har flirtet med blockbusterfilm med sin rolle i de nye ‘Star Wars’-film).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hawke har da også tidligere revset superheltefilmgenren, som han mener er noget overvurderet:

»Vi har et problem, fordi alle fortæller os, at ‘Logan’ er en fantastisk film. Tja, det er en fantastisk superheltefilm, men den involverer stadig personer i tights med metal, der kommer ud af deres hænder. Det er ikke Bresson. Det er ikke Bergman. Men de taler om det, som om det var«, sagde Hawke i 2018 til Film Stage.

»Jeg ville gerne se ‘Logan’, fordi alle sagde, det var en fantastisk film. Jeg var sådan: ‘Virkelig? Nej, det er en fin superheltefilm’. Der er en forskel, men big business synes ikke, der er en forskel. De store forretningsmaskiner vil have dig til at tro, at det er en fantastisk film, fordi de vil tjene penge på den«.

I ‘Moon Knight’ spiller Hawke en endnu uspecificeret skurk, mens Isaac indtager titelrollen. Der er forventet premiere i slutningen af 2022.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af