Se første forsmag på Jake Gyllenhaals remake af den danske thriller ‘Den skyldige’

Se første forsmag på Jake Gyllenhaals remake af den danske thriller ‘Den skyldige’
Jake Gyllenhaal i 'The Guilty'. (Foto: PR)

Sidste år sikrede Netflix sig rettighederne til at genindspille Gustav Möllers danske debutfilm ‘Den skyldige’ med ingen ringere end Jake Gyllenhaal i front som hovedrolleindehaver og producer, Antoine Fuqua (‘Training Day’, ‘Southpaw’) som instruktør og Nic Pizzolato (‘True Detective’) som manuskriptforfatter. Mens filmens verdenspremiere på Toronto-filmfestivalen nærmer sig, har Netflix delt første teasertrailer til filmen.

Ligesom i den originale film omhandler ‘The Guilty’ en politibetjent i alarmcentralen, der modtager et opkald fra en grådkvalt kvinde, som fortæller, at hun er blevet kidnappet. ‘Den skyldige’ formåede at skabe en overrumplende oplevelse med ganske få virkemidler, idet hovedpersonen, spillet med stor intensitet af Jakob Cedergren, aldrig bevægede sig uden for sit kontorlokale. Dermed fik lyden fra telefonopkaldene en forstærket, suspensefyldt effekt.

Teaseren til ‘The Guilty’ lægger også stor vægt på lyden – ja, faktisk ser vi ikke et eneste billede fra filmen. I videoen hører vi i stedet bidder af Jake Gyllenhaals tiltagende desperate telefonsamtale med en kvinde. Samtidig bliver ordene stående i billedet, indtil de former skuespillerens ansigt.

Rollelisten til den nye film er ganske imponerende. Foruden Gyllenhaal medvirker blandt andre Ethan Hawke, Riley Keough, Paul Dano, Bill Burr og Peter Sarsgaard.

‘The Guilty’ bliver vist på Toronto International Filmfestival i starten af september og får streamingpremiere på Netflix 1. oktober.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af