Remake af dansk ikke-klassiker bliver mere og mere stjernebesat: ‘Watchmen’-stjerne tilslutter sig Jake Gyllenhaal

Remake af dansk ikke-klassiker bliver mere og mere stjernebesat: ‘Watchmen’-stjerne tilslutter sig Jake Gyllenhaal
Yahya Abdul Mateen II i 'Watchmen'

For nylig blev det overraskende offentliggjort, at actioninstruktøren Michael Bay står til at lave et Hollywood-remake af Laurits Munch-Petersens danske debutfilm ’Ambulancen’ fra 2005, der havde Thomas Bo Larsen og Paw Henriksen i hovedrollerne, og som hverken fik specielt gode anmeldelser ved premieren eller rigtigt er blevet husket siden.

Men nu er den altså på vej i en mere og mere stjernespækket amerikansk udgave. Jake Gyllenhaal skal efter sigende spille hovedrollen i filmen, der har fået titlen ’Ambulance’, og nu kan The Hollywood Reporter afsløre, at skuespilleren sandsynligvis vil få selskab af ’Watchmen’-stjernen Yahya Abdul-Mateen og Eiza González, der er bedst kendt for sin rolle i ’Baby Driver’.

Ligesom i den danske version følger filmen to makkere (Gyllenhaal og Abdul-Mateen), der begår et bankrøveri for at kunne betale en operation til deres dødeligt syge mor. Her flygter de i en parkeret ambulance, hvorefter de opdager, at der med i ambulancen er en alvorligt syg patient og en lægepraktikant (González).

Abdul-Mateen brød igennem med sin rolle i HBO’s ’Watchmen’, som han tidligere i år vandt en Emmy for, og senest kunne han ses i Netflix-dramaet ’The Trial of the Chicago 7’. Han har netop afsluttet optagelser på den kommende ’The Matrix’ og Jordan Peeles genindspilning af den populære 90’er-gyser ’Candyman’, hvor han har en bærende rolle. Derudover skal han spille over for Anya Taylor-Joy og Chris Hemsworth i George Millers ventede ’Mad Max’-preuel ’Furiosa’.

Optagelserne forventes at begynde til januar, mens premieredatoen endnu ikke er blevet bekræftet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af