Stortalent får hovedrolle i ’Matrix 4’ – måske som den nye Morpheus?

Stortalent får hovedrolle i ’Matrix 4’ – måske som den nye Morpheus?
Yahya Abdul-Mateen II i 'Aquaman'.

Til næste år begynder optagelserne til Lana Wachowskis ’Matrix 4’. Udover de hjemmevante skuespillere Keanu Reeves og Carrie-Ann Moss er filmens tredje store hovedrolle netop blevet castet. Det drejer sig om Yahya Abdul-Mateen II, skriver Variety.

Hvilken rolle han skal spille, vides endnu ikke, men rygterne har længe floreret om, at Warner Bros. har været på udkig efter en skuespiller, der kunne spille en ung udgave af Neos mentor og leder, Morpheus. Kan det mon være den ikoniske rolle, der oprindeligt blev spillet af Laurence Fishburne, som nu er fundet?

Mange fik øjnene op for Yahya Abdul-Mateen II med hans rolle i Netflix-serien ’The Get Down’. Skuespilleren fik dog sit gennembrud på det store lærred, med rollen som Black Manta i den populære DC-film ’Aquaman’, hvor han gav den som hævngerrig superskurk over for Jason Momoa. Skuespilleren kunne ligeledes ses i en mindre rolle i en af dette års mest vellykkede gyserfilm ’Us’, hvor han spillede rollen som Lupita Nyong’os karakters far.

Senere i denne måned kan Yahya Abdul-Mateen II også opleves i HBO’s store satsning ’Watchmen’, mens han til næste år har en bærende rolle i Jordan Peeles reboot af den populære 90’er-gyser ’Candyman’.

Soundvenue Forpremiere: HBO’s ’Watchmen’ på det store lærred – vind billetter her

Læs også: Er ‘The Matrix’ stadig revolutionerende 20 år senere?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af