Shia LaBeouf får filmcomeback trods anklager om seksuelle overgreb

Shia LaBeouf får filmcomeback trods anklager om seksuelle overgreb
Shia LaBeouf. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

I slutningen af sidste år kom det frem, at sangstjernen FKA Twigs sagsøgte skuespilleren og ekskæresten Shia LaBeouf for blandt andet vold og seksuelle overgreb af en karakter, der havde givet hende PTSD.

I februar forlød det så, at LaBeouf havde ladet sig indlægge på et behandlingssted og ville tage en pause fra skuespillet, og man kunne nok også tro, at mange instruktører og producenter ville lægge ham på is efter de alvorlige anklager. Hans egen agent droppede ham eksempelvis.

Men nu er pausen slut. I en ny film, der skal optages i Italien, skal amerikaneren således spille den italienske helgen (!) Padre Pio.

Manden bag filmen er ikke hvem som helst: Det er nemlig den kontroversielle amerikanske instruktør Abel Ferrara, kendt for film som ‘Bad Lieutenant’ og de seneste år med fortællinger om omdiskuterede berømtheder som Paolo Pasolini og Dominique Strauss-Kahn på cv’et.

Skulle nogen trække LaBeouf op af hullet, er det ikke overraskende, at det er netop Abel Ferrara, der ifølge Variety udtaler, at det er den største film, han har lavet i årevis.

Den udspiller sig under Første Verdenskrig og handler altså om munken Padre Pio, som oplevede stigmata og blev en helgen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af