Jessica Chastain forklarer Oscar Isaacs kys på den røde løber med Addams Family-reference

Jessica Chastain forklarer Oscar Isaacs kys på den røde løber med Addams Family-reference
Jessica Chastain og Oscar Isaac på den røde løber til "Scenes From a Marriage (Ep. 1 and 2)" Venedig International Film Festival. (Foto: Elisabetta A. Villa/Getty Images)

Skuespillerne Jessica Chastain og Oscar Isaac spiller ægtepar i den nye HBO-serie ’Scenes From a Marriage’, og også i virkelighedens verden er deres bånd stærkt.

Men hvor stærkt? Efter verdenspremieren på Venedig Film Festival gik en video af Isaac, der kysser Chastain på overarmen, viralt, fulgt op af spekulationer om, hvorvidt deres forhold var mere end venskabeligt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Oscar Isaac er som bekendt dansk gift med dokumentarist og Oscar-nomineret kortfilminstruktør Elvira Lind – og bare rolig: Isaac brød ikke det sjette bud for Lidoens rullende kameraer.

Chastain og Isaac er i privaten gode venner gennem tyve år og kender hinanden helt tilbage fra dramaskolen Julliard, hvor de studerede sammen. I 2012 spillede de sammen i filmen i ’A Most Violent Year’.

Chastain punkterede rygterne ved at lægge et billede op af Morticia Addams fra ’The Addams Family’ der bliver kysset af Gomez Addams på nøjagtig samme måde, som skuespilleren blev af Isaac.

Chastain udtalte til pressen på Venedig Film Festival om samarbejdet:

»Det har både været en fornøjelse og forbandelse (at arbejde med Isaac, red.). Vi kom til det punkt, hvor vi kunne læse hinandens tanker. Og jeg havde det sådan: ’Kom nu for helvede ud af mit hoved’. Der var absolut ingen ro på det her job«, jokede hun.

’Scenes From a Marriage’ har premiere med første afsnit på HBO Nordic i dag.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af