‘Star Wars’-serien ‘The Book of Boba Fett’ lander i juleferien

‘Star Wars’-serien ‘The Book of Boba Fett’ lander i juleferien
'The Book of Boba Fett' på Disney+. (Foto: Disney+)

Som om det ikke var nok, at Disney+ ruller Marvel-serien ‘Hawkeye’ ud op til jul til tonerne af jingle bells, så er streamingtjenesten også klar til at kæle for din indre ‘Star Wars’-aficionado i selve ferien.

‘The Mandalorian’-spinoff-serien ‘The Book of Boba Fett’ får nemlig premiere den 29. december.

I slutningen af ‘The Mandalorian’-finalen fik vi allerede en teaser for den kommende fortælling, men udover en kort synopsis holder Disney+ som vanligt kortene tæt til kroppen:

Serien følger den ikoniske dusørjæger Boba Fett og lejesvenden Fennec Shand, som sætter gang i en kædereaktion af actionpakkede begivenheder, da de vender tilbage til Tatooine for at kræve retten over Jabba the Hutts tidligere domæne.

Newzealandske Temura Morrison (‘Once Were Warriors’) og Ming-Na Wen (‘The Mandalorian’ og den oprindelige stemme til ‘Mulan’ i tegnefilmen!) indtager hovedrollerne, mens Disney-veteran Jon Favreau og Robert Rodriguez er blandt producenterne på projektet.

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af