Se første actionspækkede trailer til den kommende ‘Toy Story’-spinoff ‘Lightyear’

Se første actionspækkede trailer til den kommende ‘Toy Story’-spinoff ‘Lightyear’
'Lightyear'. (Foto: PR)

Hvis du, ligesom jeg, elskede at se tegnefilmserien ‘Buzz Lightyear of Star Command’ på Disney Sjov i start-00’erne, er der en god portion nostalgi at hente i den nye trailer fra Pixar.

‘Lightyear’ læner sig nemlig op ad serien, idet filmen har den elskede Buzz Lightyear-karakter i hovedrollen – men altså ikke actionfiguren fra ‘Toy Story’. Vi har derimod at gøre med den (i ‘Toy Story’ ligeledes fiktive) Buzz Lightyear-karakter, som der blev produceret legetøjet til i den originale filmserie.

Første trailer til ‘Lightyear’ løfter sløret for en farverig science fiction-verden, hvor unge Buzz Lightyear (nu også i civil påklædning) blandt andet bliver skudt ud i rummet, slås med en tentakel og bliver skræmt af en robotkat.

Idet vi ikke har at gøre med den samme karakter som i ‘Toy Story’-filmene, er det heller ikke Tim Allen, der lægger stemme til hovedpersonen. Den tidligere Captain America, Chris Evans, har nemlig påtaget sig rollen som rumhelt.

»Sætningen ‘en drøm, der går i opfyldelse’ bliver brugt meget, men jeg har aldrig før i mit liv ment det så meget«, siger Chris Evans ifølge The Playlist i en pressemeddelse.

»Alle der kender mig ved, at min kærlighed til animerede film er dyb. Jeg kan ikke komme over, at jeg skal være en del af Pixar-familien og arbejde med de her i sandhed fantastiske kunstnere, som fortæller historier ulig nogen andre«.

Med ‘Lightyear’ er det første gang, at Angus MacLane er ene mand i instruktørstolen på en spillefilm. Han har dog arbejdet hos ‘Pixar’ siden slut-90’erne, og senest var han med-instruktør på ‘Finding Dory’.

Filmen får biografpremiere 16. juni 2022.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af