Ridley Scott laver serie baseret på ‘Blade Runner’

Ridley Scott laver serie baseret på ‘Blade Runner’
Harrison Ford i 'Blade Runner'. (Foto: PR)

Ridley Scott har mange jern i ilden.

Foruden en film om Napoleon Bonaparte og en efterfølger til ‘Gladiator’ arbejder den 83-årige Hollywood-veteran også i øjeblikket på en ‘Blade Runner’-serie. Det fortæller han i et interview hos BBC, som blandt andre The Playlist citerer fra.

»Vi har skrevet piloten til ‘Blade Runner’ og biblen. Så vi er allerede i gang med at præsentere ‘Blade Runner’ som en tv-serie – de første 10 timer«, fortæller Scott i radiointerviewet.

Betegnelsen ‘bibel’ plejer at dække over manuskriptforfatterens referencedokument om filmens eller seriens univers, karakterer og miljøer.

Ifølge The Playlist fortæller Scott ikke, hvad seriens relation til hans egen sci-fi-klassiker og Denis Villeneuves efterfølger kommer til at være.

Han bekræfter i samme ombæring, at den tidligere annoncerede serie baseret på ‘Alien’ også har fået udarbejdet et pilotafsnit og en ‘bibel’ for første sæson. Denne serie har Ridley Scott tilknyttet som producer, mens ‘Fargo’-skaberen Noah Hawley agerer hovedforfatter.

Ridley Scott-filmen ‘The Last Duel’ fik dansk premiere tilbage i oktober, og i næste uge er instruktøren atter biografaktuel med ‘House of Gucci’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af