Gymnasieserien ’Grænser’ vender tilbage med sæson 2 – se traileren

Gymnasieserien ’Grænser’ vender tilbage med sæson 2 – se traileren
'Grænser II' (Foto: Jonas Risvig)

Jonas Risvigs populære YouTube-serie ’Grænser’ har fået god medvind fra målgruppen – danske gymnasieelever, og vores anmelder kaldte den da også for:»betagende serieselskab«

Nu kan den produktive instruktør meddele, at ‘Grænser’ sæson 2 udkommer 1. januar, klar til at redde en kedsommelig tømmermændsdag, og traileren er i samme ombæring netop lanceret:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Grænser 2’ forsætter fortællingen, hvor etteren slap. Martha, som bliver spillet af Andrea Wiedemann Monberg, er vendt hjem fra Berlin. Hendes gamle vennegruppe har ikke længere det samme sammenhold, men da Palma (Clara-Aviaja Helsted Hvid) vælger at udfordre grænserne i sit forhold til Theo (Rumle Hueg Kærså), sker der noget med vennegruppens dynamik.

Skaberne bag ’Grænser’ er makkerparret Jonas Risvig og Jesper Christensen, der vil lave målrettet indhold til de 15-20-årige, som de synes bliver snydt af de etablerede kanaler og streamingtjenester.

Jonas Risvig samarbejder med gymnasielever, så serien kan få den nødvendige autencitet. Flere unge er nemlig med til at skrive, påvirke og lancere serien på YouTube, og udover at spille Martha er den 18-årige Andrea Wiedemann Monberg for eksempel både for musikudvælgelsen og for at forvandle de rigtige gymnasielevers beretninger til fiktion.

Første afsnit af ’Grænser 2’ kan ses på YouTube den 1. januar, og derefter udkommer episoderne onsdag og søndag kl. 20 på YouTube. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af