‘Killing Eve’ klar med sin sidste sæson – se teaseren her

‘Killing Eve’ klar med sin sidste sæson – se teaseren her

Krimikomedieserien ‘Killing Eve’ er klar til at give sine karakterer dødskysset (åndeligt talt) lige om lidt, når den fjerde og sidste sæson får premiere i starten af 2022.

Jodie Comer og Sandrah Oh er naturligvis atter tilbage som henholdsvis lejemorderen Villanelle og hendes on/off-besættelse Eve, ligesom Fiona Shaw også gentager sin rolle som efterretningstjenestechefen Carolyn.

Og sidstnævnte leverer teaser-trailerens mest kuldegysende replik:

»Sådan nogle som os, vi er ikke skabt til lykkelige slutninger … «

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Killing Eve’ blev en regulær seriesensation, da første sæson landede tilbage i 2018, instrueret af Phoebe Waller-Bridge og klar til at vende krimikoderne på hovedet med en bloddryppende kvindedreven fortælling om begær og mord.

Siden begyndte kvaliteten imidlertid at svinge noget, ikke mindst idet hver sæson har skiftet showrunner med vekslende succes og tonale ujævnheder til følge.

I fjerde sæson er det Laura Neal, som tidligere har skrevet et enkelt afsnit af ‘Sex Education’, som tager tøjlerne på settet.

‘Killing Eve’ sæson 4 får amerikansk premiere i februar. Vi afventer fortsat den danske premieredato på HBO Max, hvor seriens tidligere tre sæsoner kan ses.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af