Lady Gaga har ikke meget ros tilovers for sin skuespildebut i ‘The Sopranos’

Lady Gaga har ikke meget ros tilovers for sin skuespildebut i ‘The Sopranos’
Lady Gaga, 2019. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Længe inden Stefani Germanotta blev en verdenskendt popstjerne, Oscar-vinder og hovedrolleindehaver i den stjernespækkede ‘House of Gucci’, var hun kendt som »pige ved svømmepøl #2« i niende afsnit af ‘The Sopranos’ tredje sæson fra 2001.

I et interview med Entertainment WeeklyLady Gaga tilbage på den lille statistrolle – og hun var ikke just begejstret for sit skuespil for 20 år siden.

»Når jeg ser tilbage på den scene, kan jeg se præcis, hvad jeg gjorde galt. Jeg vidste ikke, hvordan man lyttede i en scene. Jeg skulle have grint på kommando. Når jeg ser det nu, tænker jeg: ‘Det er ikke en ægte latter!’«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lady Gaga lægger ikke skjul på, at hun siden er vokset enormt meget som skuespiller.

»Jeg ser en meget uspecifik skuespiller (i ‘The Sopranos’-scenen, red.). I dag ser jeg mig selv som en, der i det mindste forsøger at være specifik uden at tænke over det. Det kræver meget forberedelse. Nuancen og det at være specifik som skuespiller, er noget, der virkelig kan vokse over tid, hvis du lytter til din medspiller og virkelig hører efter«, siger hun til Entertainment Weekly.

Lady Gaga fik sit store skuespillergennembrud i Bradley Coopers ‘A Star Is Born’, der sikrede hende en Oscar-nominering og en statuette for bedste originale sang for den uomgængelige ørehænger ‘Shallow’.

Hendes præstation i biografaktuelle ‘House of Gucci’, som har fået en noget blandt kritikermodtagelse, har allerede høstet hende en række fornemme internationale priser – også selvom kritikken af hendes italienske accent har været mærkbar.

Senest blev hun kåret til årets bedste kvindelige skuespiller af New Yorks kritikersammenslutning. I øjeblikket er hun blandt favoritterne til en Oscar-nominering.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af