Ben Affleck afslører floppet, som fik ham til at genoverveje sin karriere

Ben Affleck afslører floppet, som fik ham til at genoverveje sin karriere
Ben Affleck og Jennifer Lopez i 'Gigli'. (Foto: PR)

Manusforfatter, skuespiller, instruktør, Batman.

Ben Affleck har prøvet lidt af hvert, og han har også tidligere været åben om sine livskriser. Nu afslører den 49-årige skuespiller i en samtale med Matt Damon i Entertainment Weekly, hvorfor han valgte at bevæge sig bag kameraet.

Årsagen skal findes hos den romantiske komedie ’Gigli’ fra 2003, hvor han først mødte og begyndte at date Jennifer Lopez.  Datidens sladderpresse kastede sig over parret, hvilket studiet tolkede som interesse for filmen. Filmen blev dog hamret ned af anmelderne – og solgte få billetter. »Jeg kan sælge magasiner, men ikke biografbilletter«, husker Matt Damon ham sige i en telefonsamtale efter premieren.

» … Det var deprimerende og fik mig virkelig til genoverveje ting og føle skuffelse og manglende selvtillid. Men hvis der ikke havde været den reaktion på ’Gigli’ ville jeg nok ikke ultimativt have besluttet, at der ikke var andre veje at gå end at instruere film selv, hvilket har vist sig at være min store kærlighed professionelt«, siger Ben Affleck i interviewet.

Affleck har dog stadig stor respekt for ’Gigli’-instruktør Martin Brest. Og han understreger i Entertainment Weekly, at han aldrig ville have mødt Jennifer Lopez, som han for nyligt er begyndt at date igen, uden filmen.

Efter ’Gigli’s fiasko instruerede Affleck de anmelderroste ’Gone Baby Gone’ og ’The Town’. I 2013 vandt han en Oscar for Bedste Film med ’Argo’. Senest har han instrueret den knap så bemærkelsesværdige ’Lev om natten’.

Ben Affleck er aktuel i ’The Tender Bar’, som er instrueret af George Clooney og kan streames på Amazon Prime Video.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af