DiCaprio-effekten? ‘Don’t Look Up’ er Netflix’ næstmest sete film nogensinde

DiCaprio-effekten? ‘Don’t Look Up’ er Netflix’ næstmest sete film nogensinde
Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence i 'Don't Look Up'. (Foto: Netflix)

Leo, juleferie og dræberkometer.

Det har tilsyneladende været den vindende cocktail for Netflix, hvis 214 millioner abonnenter tilsammen har brugt mere end svimlende 364 millioner timer på katastrofefilm ‘Don’t Look Up’.

Og det på bare 28 dage. Det skriver Deadline.

Det gør filmen til Netflix’ næstmest populære spillefilm nogensinde, kun overgået af The Rock-actionkomedien ‘Red Notice’ fra sidste år. Vores egen Susanne Biers ‘Bird Box’, der tidligere tronede på andenpladsen, kommer nu ind som nr. 3.

‘Don’t Look Up’ er instrueret af ‘The Big Short’s Adam McKay og spinder satire over klimakrisen og vores stigende indifferens over for dommedagsnyheder – her symboliseret af en gigantisk komet med kurs mod jorden.

Leonardo DiCaprio spiller astrofysikeren Dr. Mindy, der bliver USA’s svar på en Søren Brostrøm-type på tv, mens Jennifer Lawrence er hans kollega og Meryl Streep landets præsident, der foretrækker at »se tiden an«. Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Mark Rylance, Ariana Grande og Tyler Perry er også på rollelisten i det mildest talt imponerede stjernecast.

Da ‘Don’t Look Up’ tidligere på måneden rundede 152 millioner streamede timer på Netflix, tweetede McKay lettere overvældet:

Læs vores anmeldelse af ‘Don’t Look Up’ her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af