‘Ex Machina’-instruktør kaster sig over episk actionfilm med Kirsten Dunst i hovedrollen

‘Ex Machina’-instruktør kaster sig over episk actionfilm med Kirsten Dunst i hovedrollen
Kirsten Dunst på Cannes Film Festival i 2016. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Alex Garland har haft fart på karrieren, siden han debuterede som instruktør med ‘Ex Machina‘, der blev en stor, international indiesucces.

Hans nye film ‘Men’ med Jessie Buckley er blandt årets mest imødesete, men Garland har mange jern i ilden: Allerede inden premieren på den nye film, har han annonceret et nyt projekt – actionfilmen ‘Civil War’ med Kirsten Dunst i hovedrollen.

Det er endnu sparsomt med information omkring filmen, som Garland også har skrevet manuskriptet til. Vi ved dog, at den udspiller sig i en ikke så fjern fremtid i USA og at den produceres af indieguruerne hos produktionsselskabet A24, der også stod bag ‘Ex Machina’ og den kommende ‘Men’.

På rollelisten finder man desuden navne som Wagner Moura (‘Narcos’), Stephen McKinley Henderson (‘Dune’) og Cailee Spaeny (‘Mare of Easttown’).

Garlands seneste film som instruktør var den roste science fiction-film ‘Annihilation’, der fik en fremragende modtagelse af anmelderne, men kuldsejlede ved billetugerne. Siden har han stået bag miniserien ‘Devs’, som slægtede ‘Ex Machina’ på med sit science fiction tech-miljø i en ikke så fjern fremtid.

Sammen med ‘Civil War’ markerer den kommende ‘Men’ nyt genreterritorium for Garland: Her gælder det gysergenren, når Jessie Buckley tager på ferie alene i England efter sin eksmands død.

Det er endnu uvist, hvornår ‘Men’ og ‘Civil War’ får premiere – sidstnævnte skal vi nok først vente os om 2-3 år, mens ‘Men’ formentlig lander til efteråret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af