Jared Leto forvandler sig til gal entreprenør i traileren for serien ’WeCrashed’

Jared Leto forvandler sig til gal entreprenør i traileren for serien ’WeCrashed’
Jared Leto i 'WeCrashed'. (Foto: PR)

Jared Leto er kendt for at forsvinde ind i sine roller, nogle gange med mystiske metoder som at sniffe tomatsovs. Nu forsvinder han ind i rollen som den excentriske milliardær Adam Neumann, som i traileren sammenligner sig selv med gud.

Serien er baseret på den rigtige historie om Neumann, som stiftede firmaet WeWork, hvor han senere blev fyret som CEO på grund af sin alternative livsstil fyldt med stoffer og generel overflod. Selvom den spinkle, langhårede milliardær til forveksling kunne ligne Leto, har det ikke stoppet skuespilleren fra endnu engang at transformere sit ansigt, dog mere subtilt end i ’House of Gucci’, i tilgift til endnu en særpræget dialekt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

WeWorks forretningside var at tilbyde åbne kontorområder, som alle og enhver kunne leje sig ind i, og blev på under ti år adskillige milliarder værd. ’WeCrashed’ kommer, udover Neumanns sociale deroute, til at fokusere på kærlighedshistorien mellem Neumann og hans kone Rebekah (Anne Hathaway), som tilfældigvis er Gwyneth Paltrows kusine.

Showrunnerne på serien bliver Lee Eisenberg og Drew Crevello – førstnævnte var executive producer på ’The Office’. Serien instrueres af John Requa og Glenn Ficarra, som stod bag serien ’This is Us’ og filmen ’Crazy, Stupid Love’.

’WeCrashed’ kan ses på Apple TV+ fra 18. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af