‘Peaky Blinders’ slutter med et brag – se traileren til sidste sæson

‘Peaky Blinders’ slutter med et brag – se traileren til sidste sæson
Cillian Murphy i 'Peaky Blinders'. (Foto: Robert Viglasky)

Forbered dig på en hæsblæsende sidste tur i ‘Peaky Blinders’-manegen med Cillian Murphys ikoniske gangster Thomas Shelby, når finalesæsonen af hitserien lander på Netflix i første halvdel af 2022.

BBC og Netflix har netop delt første trailer til den kommende sæson, der tager historien helt ind i de første måneder af Anden Verdenskrig – med nazister, demonstrationer og masser af skarpladte våben.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Udover Murphy vender også blandt andre Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Anya Taylor-Joy og Sophie Rundle tilbage. Det står endnu ikke klart, om Helen McCrory, der gik bort i foråret, nåede at indspille scener som Aunt Polly til den kommende sæson inden sin død.

Serieskaber og forfatter Steven Knight har tidligere udtalt om finalesæsonen: »’Peaky’ er tilbage og med et brag. Efter forsinkelser i produktionen grundet corona-pandemien, finder vi nu familien i ekstrem fare. Indsatsen har aldrig været højere. Vi tror på, at dette vil blive den bedste serie af alle, og vi er sikre på, at vores fantastiske fans vil elske det. Selvom tv-serien slutter, vil historien fortsætte i en anden form«.

Der er altså lagt op til, at ‘Peaky Blinders’-fortællingen fortsætter i et andet format.

Det vides endnu ikke, hvornår den nye sæson får premiere, men det forventes at ske i første halvdel af 2022. I mellemtiden kan du varme op med femte sæson, der fik flotte fem stjerner her på siden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af