’Pig’-instruktør skal stå i spidsen for ’A Quiet Place’-spinoff

’Pig’-instruktør skal stå i spidsen for ’A Quiet Place’-spinoff
John Krasinski i 'A Quiet Place'. (Foto: Paramount)

Michael Sarnoski debuterede sidste år med hævnthrilleren ’Pig’, hvor Nicolas Cage spiller en trøffeljæger fra Oregon, hvis gris kidnappes, hvilket tvinger ham til at konfrontere sin fortid. ’Pig’ har fået store anmelderroser og har givet en instruktøren et markant gennembrud. Og nu har Sarnoski sit næste projekt i sigtekornet.

Ifølge Deadline er Sarnoski i forhandlinger med Paramount om at instruere og skrive den næste installation af ’A Quiet Place’-franchisen, efter Jeff Nichols (’Take Shelter’, ’Midnight Special’) grundet uenigheder med studiet har forladt projektet.

’A Quiet Place’-spinoffen skal følge et helt nyt sæt karakterer og deres forsøg på at overleve efter alien-invasionen af de blinde monstre med ekstremhørelse, som vi først mødte i John Krasinskis ’A Quiet Place’ fra 2018. Filmen var oprindeligt planlagt til en premiere i 2023, men om det kan holdes, vides endnu ikke.

Der er også planer om et ’A Quiet Place’ spil, så man kan tydeligt se, at Paramount regner med at skulle kapitalisere på sin horrorfranchise længe.

Vores anmelder skrev om ’A Quiet Place II’, der fik dansk premiere i sommer: »Der er rigeligt med nervepirrende gys og action, og både plottet og karaktererne gennemgår en naturlig – om end en anelse forudsigelig – udvikling.«

Både ’A Quiet Place’ og ’A Quiet Place II’ kan ses på Paramount+. ’Pig’ har dansk premiere 17. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af