‘Bohemian Rhapsody’-producers film om Michael Jackson er klar til produktion

‘Bohemian Rhapsody’-producers film om Michael Jackson er klar til produktion
Michael Jackson under en koncert i 1986. (Foto: Kevin Mazur/WireImage)

Den måtte næsten komme.

Efter de seneste års succesfulde biografiske film om sangere fra Freddie Mercury i ‘Bohemian Rhapsody’ til Aretha Franklin i ‘Respect’ og Elton John i ‘Rocketman’, er filmen om Michael Jackson nu under opsejling.

Og bag projektet står produceren af netop ‘Bohemian Rhapsody’, Graham King, den Oscar-nominerede manuskriptforfatter bag ‘Gladiator’, John Logan’, såvel som repræsentanter for Michael Jacksons bo.

Projektet blev ganske vist allerede annonceret tilbage i 2019, men først nu er filmen blevet købt af et studie, Lionsgate, der er klar til at sætte skubbe i produktionen.

Michael Jacksons mor, Katherine Jackson, siger i et statement via Indiewire, at hun glæder sig over filmen:

»Lige fra han var lille og medlem af Jackson 5, elskede Michael filmens magi. Som familie er vi beærede over, at vores livshistorie bliver bragt til live på det store lærred«.

Lionsgates chefproducer Joe Drake udtaler til Indiewire:

»Jeg er meget begejstret over, at Lionsgate bliver en del af den her episke film, og er ovenud vild med at skulle arbejde med Graham (King, red.) som har vist sig at være succesfuld udi at fortælle ikoniske livshistorier, fra ‘Bohemian Rhapsody’ til ‘Ali’. Kombineret med John (Logan, red.) kunne vi dårligt være i mere ekstraordinært gode hænder«.

Det vides endnu ikke, om filmen vil berøre anklagerne om seksuelle krænkelser mod sangeren, der så sent som i 2019, 10 år efter Jacksons død, blev beskrevet i dokumentaren ‘Leaving Neverland’.

Efter et længere retsforløb i starten af 00’erne, blev Jackson i 2005 frikendt for alle officielle anklager om seksuelt misbrug.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af