Disse film skal du streame i februar – fra Tinder-svindler til Wes Andersons nyeste

Februar byder på alt fra Wes Andersons antologifilm til ’Doggystyle’-skaberen Anna Emma Haudals debutfilm. Hvis du ikke ved hvad du skal se af film, guider vi dig her gennem de mest interessante premierer på tværs af streamingtjenesterne.
Disse film skal du streame i februar – fra Tinder-svindler til Wes Andersons nyeste
Steven Soderberghs 'Kimi'. (Foto: HBO Max)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Bigbug’

Jean-Pierre Jeunet, som instruerede ‘Den fabelagtige Amélie fra Montmartre’, vender tilbage med den farverige sci-fi-komedie ’Bigbug’.

En gruppe naboer bliver fanget i et AI-kontrolleret hjem i forstaden, da en robot-revolution overtager styresystemet, for menneskehedens eget bedste. Det er ’Wall-E’, men på jorden, i 50’er-æstetikkens aggressive pastelfarver.

’Bigbug’ kan ses på Netflix fra 11. februar

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The French Dispatch’

Vi bliver i det franske med Wes Andersons tiende film, ’The French Dispatch’, om det franske satellitkontor for en amerikansk avis. Filmen er bygget op som et magasinnummer med tre featurehistorier, en rejseklumme og en nekrolog. Til fælles har de forskellige segmenter kun kærligheden til det skrevne ord og den aldrende forlægger spillet af Bill Murray.

’The French Dispatch’ kan ses på Disney+ fra 16. februar

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Shiva Baby’

’Shiva Baby’ er en anderledes romantisk komedie og handler om den jødiske pige Danielle (Rachel Sennott), der i forbindelse med en begravelse støder på sin sugar daddy.

Debutanten Emma Seligman har skrevet og instrueret den charmerende komedie, der er baseret på hendes egen kortfilm fra 2018 af samme navn.

»‘Shiva Baby’ er en gysende og virkelig underholdende komediepinsel, der bringer newyorker-snakkekomedien ind i 2020 med sin vinkel på målløshed, sugardating og seksualitet«, skrev vores anmelder ved biografpremieren.

’Shiva Baby’ kan ses på Blockbuster fra 14. februar

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The Tinder Swindler’

Hvis du troede, en dårlig date var det værste, der kunne ske ved at lave et forkert swipe på Tinder, har du ikke hørt om Shimon Hayut. Han fik tilnavnet ’The Tinder Swindler’, efter han snød sine Tinder-dates for flere hundrede tusinder af dollars.

Netflix-dokumentaren følger tre af Shimons ofre, som hver især blev betaget af ham og hans tilsyneladende kæmpe diamantformue, for derefter at ’hjælpe’ ham ved at overføre op til 200.000 dollars til hans konto. Nu vil ofrene have hævn.

’The Tinder Swindler’ kan ses på Netflix fra 2. februar

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Kimi’

Hvad hvis alle havde en stemmeaktiveret digital assistent i deres hjem, der optog alting? Og hvad hvis firmaet bag ikke nødvendigvis havde sine brugeres velvære som første prioritet?

Det kan måske være svært at forestille sig, men for Zoë Kravitz’ agorafobiske karakter i ’Kimi’ bliver det virkelighed. Hun arbejder som voice stream interpreter og hører, hvad der lyder som et mord, på en optagelse. ’Rear Window’, men i det 21. århundrede, instrueret af Steven Soderbergh.

Kan ses på HBO Max fra 10. februar

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Don’t Kill Me’

19-årige Mirta og hendes kæreste dør af en overdosis, men når lige at sværge evigt troskab i det næste liv. Det bliver snarere, end Mirta havde regnet med, da hun vågner alene, begravet på en kirkegård sulten efter menneskekød.

På sin rejse for at finde sin elskede møder hun andre, som har lidt samme skæbne og jagtes af mystiske mænd. Denne mørkere, italienske zombie-version af ’Twilight’ er baseret på en coming of age-bog af samme navn og er Andrea De Sicas anden film.

’Don’t Kill Me’ kan ses på Netflix fra 20. februar

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Venuseffekten’

’Doggystyle’-skaberen Anna Emma Haudal serverer en af dansk films vel nok sødeste romcoms længe, der følger den unge provinskvinde Livs (debutanten Johanne Milland) forvirrende, hovedkuldse forelskelse i kaotiske Andrea (Josephine Park).

Forholdet kaster Livs heteronormative selvforståelse ud i flux, simultant med at forældrenes (Lars Mikkelsen og Sofie Gråbøl) ægteskab knager, og ordet »fisse« ytres med så stor hyppighed, at det tangerer en form for filmisk rekord.

Den Robert- og Bodil-nominerede ’Venuseffekten’ kan ses på Blockbuster fra 14. februar

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Fistful of Vengeance’

Kai Jin, som til daglig arbejder som kok i San Franciscos Chinatown, bliver sat til at finde og stoppe en kvindelig morder med superkræfter af de kinesiske triader.

Kampsportfilmen bygger videre på Netflix-serien ’Wu Assassins’, som også fulgte kampsportsmesteren Kai Jin. Han spilles af Iko Uwais, som tidligere  har uddelt øretæver i ’The Raid: Redemption’ og ’The Raid: Retaliation’. Med ham er Lewis Tan (’Mortal Kombat’) og Juju Chan Szeto (’Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny’).

’Fistful of Vengeance’ kan ses på Netflix fra 17. februar

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The King’s Man’

Matthew Vaughns prequel til ’Kingsman’-filmene fortæller historien om hvordan den første uafhængige efterretningstjeneste, Kingsmen, blev startet, i opløbet til første verdenskrig. Den var i biografen kortvarigt i januar, men kommer allerede nu ud på streaming.

Ralph Fiennes spiller pacifisten Orlando Oxford, som stifter de første Kingsmen med målet at beskytte England. Hans søn Conrad (Harris Dickinson) prøver at følge i farens fodspor, og sammen skal de stoppe en ond skyggeorganisation ledt af Grigori Rasputin (Rhys Ifans), som prøver at opildne stormagterne til en global krig.

’The King’s Man’ kan ses på Disney+ fra 23. februar 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af