Jared Leto nomineret til to Razzier for ‘House of Gucci’ – Bruce Willis får sin egen kategori

Jared Leto nomineret til to Razzier for ‘House of Gucci’ – Bruce Willis får sin egen kategori
Jared Leto i 'House of Gucci'. (Foto: PR)

Oscarens antitese Golden Raspberry Award, eller Razzies, har annonceret deres nominerede for de værste film og skuespilpræstationer i år.

Og den tidligere Oscar-vinder Jared Leto har fået ‘æren’ at blive nomineret til hele to Razzies for sin outrerede præstation i ’House of Gucci’: En for Værste birolle, og en for Værste par på skærmen, hvor Leto simpelthen er nomineret sammen med sin tvivlsomme ‘italienske’ accent, sin otte kilo tunge latex-ansigtsprotese og sit nørdede tøj.

Amy Adams, som Razzie-folkene i en pressemeddelelse ellers kalder en »god skuespiller«, er heller ikke gået fri med to nomineringer for sine optrædener i henholdsvis thrilleren ’Woman in the Window’ og musicalen ’Dear Evan Hansen’.

Det er dog gået værst ud over Bruce Willis, som har hevet hele otte nomineringer i land i en ny særkategori: Værste Bruce Willis-optræden. Actionstjernen udsendte nemlig hele otte, ikke videre kritikerroste straight-to-video film i 2021.

Filmen, der fik flest nomineringer, var Netflix’ optagelse af Broadway-fiaskoen ’Diana, the Musical’, der scorede ni styks. Musicalen følger Prinsesse Diana, fra hun først møder Prins Charles til hendes tragiske død i en bilulykke.

Razzie-uddelingen finder sted 26. marts, dagen før Oscar-showet.

Se alle nomineringerne her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af