Oscar Isaac gav sin cock sock til Denis Villeneuve på ’Dune’-settet efter nøgenscene

Oscar Isaac gav sin cock sock til Denis Villeneuve på ’Dune’-settet efter nøgenscene
'Dune'. (Foto: Warner)

Hvis man har set Denis Villeneuves ’Dune’, er en af de mest mindeværdige scener nok Oscar Isaacs nøgenscene over for Stellan Skarsgårds Baron Harkonnen: Baronens intimiderende statur over for den blottede, sårbare hertug.

Det var lige så skræmmende at filme, som det var at se, fortæller Oscar Isaac i Entertainment Weeklys podcast The Awardist.

»Alt omkring det var skræmmende. Han er blevet strippet nøgen. Der var nogle tanker oprindeligt om, at han ikke behøvede at være nøgen, men jeg var sådan ’nej mand, han skal være nøgen’. Det er ligesom Jesus på korset«.

Isaac beskriver også Skarsgårds skuespil som frygtindgydende, men erindrer, hvor meget de grinede, mens de filmede det. De forsødede nemlig optagelserne med lidt practical jokes, og en af de jokes, Isaac lavede, var at give sin cock sock, som mandlige skuespillere ofte har på, når de laver nøgenscener, til instruktør Villeneuve.

»På et tidspunkt, da Denis ikke kiggede, efterlod jeg måske min cock sock i hans lomme, bare så han ville have en lille del af mig nær ham, når jeg tog væk«, fortæller han i The Awardist.

Han forklarer ikke, hvordan Denis reagerede på joken, men tilføjer, at det var et meget afslappet set med masser af god stemning, så mon ikke det faldt i god jord.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af