‘The Office’-skaber løfter sløret for sin ‘The Mandalorian’-inspirerede idé til et reboot

‘The Office’-skaber løfter sløret for sin ‘The Mandalorian’-inspirerede idé til et reboot
Steve Carell i det amerikanske 'The Office'. (Foto: NBC)

I løbet af de seneste fem år har der været adskillige rygter om en genoplivning af NBC’s populære sitcomserie ‘The Office’.

Ingen af dem er som bekendt blevet til noget, men nu tager serieskaberen Greg Daniels bladet fra munden og løfter sløret for, hvordan et reboot (måske) ville se ud, hvis han en dag besluttede sig for at forfølge idéen.

I et interview med Collider fortæller Daniels, at han ikke vil udelukke et reboot. Han fortæller dog, at han ville genstarte universet uden de ikoniske karakterer Pam, Jim og Dwight – lidt på samme måde som ‘The Mandalorian’ har reaktualiseret ‘Star Wars’-universet udenom Skywalker-slægten.

»Jeg har svært ved at finde ud af, om fans vil have mere af det, og når jeg siger mere af det, tror jeg ikke, at det ville være med de samme karakterer. Jeg tror, det ville være en form for forlængelse af universet, hvis du forstår, hvad jeg mener. På samme måde som ‘The Mandalorian’ er en forlængelse af Star Wars. Men jeg ved ikke, om det er noget, folk ville være interesseret i. Det er svært at sige«, siger Daniels.

Grundtanken om en ny serie, der udspiller sig i samme verden som ‘The Office’, minder lidt om Daniels’ oprindelige vision for ‘Parks and Recreation’, der var tiltænkt som en søsterserie til ‘The Office’ i samme mockumentary-ånd, inden Daniels’ medskaber Michael Schur tog serien i en anden retning.

Man har tidligere forsøgt at bygge videre på ’The Office’-universet med afsnittet ’The Farm’ om Rainn Wilsons skinsyge undermåler Dwight, der skulle fungere som setup til hans egen spinoff-serie. ’The Farm’ fik en så historisk ringe modtagelse, at NBC valgte at droppe ideen.

I disse tider, hvor streamingkrigen raser, virker det dog uundgåeligt, at streamingaktørerne vil forsøge at kapitalisere på en globalt streaminghit-opskrift som ‘The Office’. Herhjemme arbejdes der lige nu på en dansk udgave af serien.

Daniels er lige nu aktuel med sæson to af Steve Carell-serien ‘Space Force‘ på Netflix og science fiction-serien ‘Upload‘ på Prime Video.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af