‘And Just Like That’ fornyet med sæson 2 på HBO Max

‘And Just Like That’ fornyet med sæson 2 på HBO Max
Kristin Davis, Cynthia Nixon og Sarah Jessica Parker i 'And just like that...'. (Foto: HBO Max)

HBO Max har bekræftet, at ‘Sex and the City’-rebootet ‘And Just Like That’ vender tilbage til platformen med en sæson 2.

Det kommer måske ikke som den store overraskelse, da første sæson ikke præsenterede en markant afslutning for Carrie, Miranda og Charlotte, som nu skal navigere livets op- og nedture som kvinder i deres 50’ere.

Første sæson fik en særdeles blandet anmeldermodtagelse, også her på siden, hvor vi kvitterede med tre stjerner på baggrund af de første fire afsnit og siden kårede serien til en af sidste års største skuffelser.

»’And Just Like That…’ satte Sarah Jessica Parker og serieskaber Patrick Michael King ild til ’Sex and the City’s historiske arv som bølgebryder for kvindedrevne serier med en fortsættelse så tåkrummende ringe, at det lige så vel kunne have været én lang ’Saturday Night Live’-spoof over originalseriens største blindspots«, skrev skribent Lise Ulrich blandt andet i sin opsamling.

Serien fik særligt kritik for sit karaktermord på den oprindelige trekløver, hvor 90’ernes mest feterede sexklummeskribent Carrie pludselig fremstår fuldkommen sexforskrækket, og hvor Miranda blev reduceret til en gammel hvid overklassedame, som skal have en livslektie i skabsracisme og moderne kønsidentitet.

Der er dog næppe nogen tvivl om, at serien har været en stor seersucces for HBO. Allerede fra første afsnits chokafslutning nåede serien avisoverskrifterne og skrev sig ind i den kulturelle dagsorden – om end de efterfølgende afsnit primært gjorde det af de forkerte årsager.

Hvornår anden sæson vender tilbage til skærmen vides endnu ikke. Men man kan håbe, at serien får rettet op på bare nogle af sine fejlskudte plotlinjer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af