Sydney Sweeney præciserer udtalelser om nøgenscener i ‘Euphoria’

Sydney Sweeney præciserer udtalelser om nøgenscener i ‘Euphoria’
Sydney Sweeney som Cassie Howard i 'Euphoria' sæson 2. (Foto: HBO)

I et interview med The Independent tilbage i januar fortalte Sydney Sweeney om sin oplevelse med at filme nøgenscener, især i hendes gennembrudsserie ’Euphoria’. Hun havde oplevet, at folk ikke talte om hendes præstation på samme måde, fordi den indeholdt nøgenscener.

I den forbindelse talte hun også kort om sit samarbejde med showrunner Sam Levinson, og hendes udtalelse kunne tolkes, som at hun fik skrevet nogle nøgenscener ud af serien.

»Jeg har aldrig følt, at Sam har presset nøgenscenerne ned over mig, eller forsøgt at få en nøgenscene ind i en HBO-serie. Der var øjeblikke, hvor Cassie skulle have været topløs, hvor jeg sagde til Sam: ‘Jeg synes ikke rigtigt, det er nødvendigt her’. Og han sagde: ‘Ok, vi har ikke brug for det’. Når jeg ikke havde lyst, tvang han mig ikke«.

Udtalelserne gik verden rundt, men i et nyligt interview med Teen Vogue forklarer Sweeney nu, hvad hun egentlig mente.

»Jeg har aldrig bedt om at få fjernet nogen nøgenscener«, siger hun med reference til overskrifterne, det afstedkom. »Det blev vredet og drejet og blev helt sit eget bæst, og jeg var sådan Oh, my god«.

Hun specificerer, hvad hendes egentlige pointe var: »Det handlede mere om, hvor respektfuld Sam er, og hvor fantastisk en instruktør han er, at han aldrig ville få mig til at gøre noget, jeg ikke havde lyst til«.

Sweeney kritiserer derefter over for Teen Vogue den måde, skrevne interviews laves på:

»Lige meget hvad jeg siger, er det aldrig mine ord. Der er ingen kontekst bag samtalen, som du og jeg har lige nu. Folk skaber deres egne narrativer omkring et ord eller en sætning, som bliver sagt og omskrevet. Skal jeg stå op for mig selv, hvis folk tror, jeg ikke står op for mig selv, men bare går tilbage på ting, jeg har sagt? Men i virkeligheden er det omskrevet af en anden«.

Sweeney konkluderer: »Hvorfor lave interviews, når det ikke rigtigt er vores egne ord?«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af